ZENZO® Balans tussen lichaam en geest.

29-12-2020
door Eileen Schuurman
zenzo warmte regulatie

Zenzo is gebaseerd op de oude wijsheid dat je alleen goed functioneert als je goed slaapt. Gecombineerd met de nieuwste technieken zorgen al onze slaapproducten voor een ontspannen nachtrust, waardoor je uitgerust ontwaakt en overdag fris en met optimale concentratie de wereld aankunt. Kortom: een optimale balans van lichaam en geest.

 Tijdens onze slaap verandert ons lichaam constant van temperatuur. Afhankelijk van de slaapfase geeft het warmte af, of neemt het warmte op. Dit continue proces van warmteregulatie is vaak de oorzaak van een rusteloze slaap.

 De warmte absorberende thermoculen in Outlast® slaapmaterialen slaan lichaamswarmte op en geven het vrij wanneer het lichaam er om vraagt.  Hierdoor blijft de temperatuur en vochtigheid in bed op een constant niveau en vormt het een ideaal klimaat om, onafgebroken, te slapen. In de zomer zorgen de thermocules™ ervoor dat het lichaam snel afkoelt en een stabiele temperatuur bereikt, zodat men sneller in slaap valt. Hierdoor is een 4-seizoenendekbed of apart zomerdekbed in principe overbodig. Ook zorgen de thermoculen ervoor dat 2 personen behaaglijk onder één dekbed kunnen slapen, omdat het de individuele lichaamstemperatuur stabiliseert.

 

Kortom: Outlast® zorgt voor een constant microklimaat. Hierdoor is ontwaken in de nacht door oververhitting of afkoeling verleden tijd.

De Zenzo dekbedden hebben een perkal katoenen tijk en een Lyocell met Outlast®  tijk aan de lichaamszijde. De warmte-isolerende donsvulling is vervaardigd uit 90% eendendons en 10% eendenveertjes DIN EN 12934, klasse 1 , RDS gecertificeerd. Voor de kunstvezelvulling is de veerkrachtige 3D Polarsoft® vezel verwerkt. De opstaande rand zorgt ervoor dat het dekbed luchtig blijft en soepel om het lichaam heen valt, elke nacht weer.

 De Zenzo hoezen en de hoofdkussens zijn helemaal voorzien van een tijk van Lyocell met Outlast®.

 

Bekijk onze website: www.polydaun.nl voor uw dichtstbijzijnde slaapspecialist 

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling