Het bedzit kussen van Polydaun

Het Polydaun Bedzit kussen is speciaal ontworpen om u van een ongekend comfortabele lees houding te voorzien tijdens het lezen of televisie kijken in bed. De rechthoekige driehoek vorm zorgt ervoor dat het kussen tegen de muur of bijvoorbeeld tegen het hoofdboord van uw boxspring kunt plaatsen. Het Bedzit kussen biedt u een goede ondersteuning zodat u in alle comfort kan genieten van uw boek!

Het Bedzit kussen is gevuld met heerlijk zachte latexsticks. Het Bedzit kussen heeft een hoogte van ca. 50 centimeter, een breedte van ca. 60 centimeter en een dikte van ca. 30 centimeter. De vaste tijk van het kussen is wit van kleur en gemaakt van 100% stevige katoen gemaakt. Wij adviseren u omwille van de hygiëne in ieder geval 1 losse kussensloop bij te bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

bekijk het artikel
Dekbedden

Dekbedden      

De ruime collectie Polydaun dekbedden biedt voor elke individu een geschikt dekbed. Van onrustige woelers tot koukleumen en van huisstofmijtallergie tot overmatig transpireren. De dekbedden zijn afgestemd op de belangrijkste slaapbehoeften van u.

← view collection


Hoofdkussens    

Polydaun biedt elke slaper een geschikt hoofdkussen. Zowel de materialen(stoffen en vullingen) als de vorm van de kussens zijn hiervoor bepalend. Zo sluiten de ergonomische modellen perfect aan op de schouders, waardoor het hoofd en de nekwervels in de juiste houding liggen voor een ontspannen nachtrust.

← view collectionHoeslakens     

Polydaun Jersey hoeslakens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en modellen. De zeer luxe, extra zware kwaliteit Jersey met elastan voelt heerlijk zacht aan, heeft een groot absorptie vermogen en is warmte-isolerend.

view collection →Hoeslakens