Slaapzakken

Slaapzakken 

De oorsprong van onze slaapzakken ligt in Zweden, waar het toenmalige bedrijf Polydun zich specialiseerde in het ontwikkelen en produceren van slaapzakken. In 1962 vestigde Polydaun zich in Zevenaar, om uit te groeien tot de slaapspecialist van Nederland.

← view collection
Fietstassen

Fietstassen  

Polydaun BV(voorheen Otsi BV) begon in 1955 al als fabrikant van fietstassen. Deze worden o.a. onder de merknaam Greenlands® op de markt gebracht. We leveren een uitgebreid assortiment en kwaliteit en functionaliteit staan bij onze fietstassen voorop.

← view collectionRegenkleding 

De regenkleding van Greenlands® biedt je volledige bescherming tegen wind en regen en voelt aangenaam aan. De regenpakken onderscheiden zich door praktische en veilige details. De reflectiestrepen zorgen er voor dat je in het donker goed zichtbaar blijft.

view collection →Regenkleding


Outdoor sport

Met het merk Greenlands® richten we ons ook op de outdoor sport. We hebben diverse rugzakken, tassen en koffers in ons assortiment. Met name door de kwaliteit heeft Greenlands® een goede naam opgebouwd. Productie vindt nog gedeeltelijk in Doetinchem plaats.

view collection →Outdoorsport