Op zoek naar handige waterdichte fietstassen ?

21-05-2021
door Eileen Schuurman
waterdichte fietstas

Op zoek naar handige waterdichte fietstassen?

We wonen nu eenmaal in een nat landje en wanneer u een fietser in hart en nieren bent, fietst u af en toe ook door de buien. Waterdichte fietstassen zijn dan echt onmisbaar. Polydaun Outdoor gear®  introduceert dit voorjaar onder de merknaam Greenlands® de super handige waterdichte fietstassen met een luxe en sportieve uitstraling van de allerhoogste kwaliteit

De fietstassen zijn verkrijgbaar in 18,5 en 23 liter en zijn hiermee uitermate geschikt voor dagelijkse boodschappen, een alledaagse werkdag of een fietsvakantie.

De ruime fietstassen zijn gemaakt van oersterk zeildoek en voorzien van een stevige draagriem en snel sluiting. De reflecterende details op de tassen vergroten de zichtbaarheid en zorgt dus voor de veiligheid van de fietser.

Met een rolsluiting kan de tas hermetisch worden afgesloten om water tegen te houden.

Naast de reeds genoemde veelzijdigheid is er ook extra aandacht besteed aan de bevestigingsmethoden. De waterdichte fietstassen worden bevestigd aan de bagagedrager van de fiets door middel van twee stevige haken en zijn gemakkelijk afneembaar.

Veiligheid, gemakkelijkheid en in stijl, daar gaat het om bij de Greenlands® fietstassen van Polydaun.

Op www.polydaun.nl vindt u ons ruime aanbod in pak-af en dubbele fietstassen van de beste kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar.

 

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling