Tijd voor een warm dekbed

28-12-2020
door Eileen Schuurman
ELKE dekbed

Het wordt echt kouder en dit betekent dat het tijd wordt je zomerdekbed te vervangen door een dikker exemplaar. Gauw naar zolder dus voor dat winterdekbed!

Slapen in pyjama en dikke sokken?

Sommige mensen zweren in de herfst en de winter bij een lekker warme pyjama, al dan niet met dikke sokken eronder. Anderen zweten al bij het idee en liggen het hele jaar door naakt of in hun ondergoed onder het dekbed. Belangrijk is in elk geval dat je niet overmatig zweet. Dit komt je nachtrust niet ten goede en je beddengoed en matras worden extra snel vies. Dus wil je je lakens, dekbed en matras lekker fris houden én zelf fris opstaan? Kleed je dan vooral niet te warm!

Collectie dekbedden

Zoek je een geschikt dekbed voor komende winter? Bekijk dan onze collectie 4-seizoenen dekbedden en najaars dekbedden op www.polydaun.nl en hier vind je ook de dichtstbijzijnde slaapspecialist. Met een vierseizoenen dekbed gebruik je in de zomer het dunne zomerdeel. In het voorjaar en najaar gebruik je het iets dikkere voor-/najaarsdeel en in de winter druk je de twee delen op elkaar en heb je een winterdekbed. Ideaal dus! Of je nu wilt slapen onder wol, dons of katoen of kiest voor synthetisch materiaal, onze collectie bevat voor iedereen een passend dekbed.

Dus kortom heerlijk warm en fris slapen elke dag weer. 

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling