Last van huisstofmijtallergie? Een anti-allergisch hoofdkussen van Polydaun biedt uitkomst!

23-11-2021
door Admin Admin
fris ontwaken

Last van Huisstofmijt allergie?

Polydaun heeft speciaal ontwikkelde hoofdkussens voor met mensen met een huisstofmijtallergie. Voor een fijne nachtrust.

De hoofdkussens bevatten een vulling of tijk waarin huisstofmijten niet graag leven.

Comfort-o-bol vulling & Tripleguard® behandeling.  Het Polydaun Liv hoofdkussen bevat een anti-allergische vulling en is vooral geschikt voor zijslapers. De Comfort-o-bol vulling bestaat uit ultrafijne 100% polyester vezelbolletjes die het luxe gevoel van dons nabootsen. De bolletjes passen zich voortduren aan jouw contouren aan waardoor je hoofd en nek optimaal ondersteund worden. Bovendien wordt aan de polyester vezel een anorganische stof toegevoegd die wordt verweven tijdens het smeltproces. Deze gepatenteerde Tripleguard® behandeling van de vulling zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels na 24 uur voor 99% zijn verdwenen. Het hoofdkussen biedt bescherming tegen schimmels en bacteriën en heeft een permanente werking tegen huisstofmijt.

Suprelle Protect fiberballs

Het polydaun Lotus hoofdkussen betreft een boxmodel, is vormvast en voornamelijk geschikt voor zijslapers. Dit heerlijke zachte kussen is ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie omdat de vulling bestaat uit gesiliconiseerde holle polyester vezel (Suprelle Protect® fiberballs). De vulling is behandeld met een extract van de Margosa plant en biedt een natuurlijke, niet-uitwasbare bescherming tegen huisstofmijt. Ook is het materiaal zacht en veerkrachtig.

Nomite® Slaap je graag op een steviger kussen? Dan is het Elke hoofdkussen van Polydaun een goede keuze. Het kussen is gevuld met Daunfill, een gelvulling die het comfort van dons biedt, maar de praktische eigenschappen van een synthetisch materiaal heeft. Bovendien is de percale katoenen tijk voorzien van een anti-huisstofmijt behandeling (Nomite®). Een speciale extreem fijn geweven tijk, waar de huisstofmijt niet doorheen kan kruipen. Zo wordt voorkomen dat de huisstofmijt zich in het beddengoed nestelt, waardoor het kussen ook geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Voor meer informatie : www.polydaun.nl